Завантажити ще

Усик поїде на Олімпіаду-2024 і роздасть українським боксерам призові

Усик поїде на Олімпіаду-2024 і роздасть українським боксерам призові
Фото: instagram.com/usykaa/

Український боксер та чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у важкій вазі Олександр Усик вирушить 29 липня до Парижа, щоб підтримати нашу команду на Олімпійських іграх. Спортсмен планує роздати українським боксерам за медалі чималі суми, пише "Чемпіон".

Як пише видання, Усик пообіцяв заплатити нашим боксерам призові у розмірі до 80 тисяч доларів. За "золоту" медаль спортсмени отримають по 80 тисяч доларів, за "срібло" - 70, а бронзові призери отримають по 50 тисяч доларів. Також зазначається, що перед стартом змагань Усік зустрівся з олімпійською збірною України з боксу та роздав хлопцям конверти з грошовими преміями зі своєї кишені.

На Олімпійських іграх у Парижі Україну в боксі представляють Олександр Хижняк (до 80 кг), Айдер Абдураїмов (до 57 кг) та Дмитро Ловчинський (понад 92 кг). Сам Усик у 2012 році вибороли "золото" на Олімпіаді в Лондоні.

  • 28 липня українська тенісистка Ангеліна Калініна відмовилася від участі у літніх Олімпійських іграх, що відбуваються у французькому Парижі. Тренер нашої збірної повідомив, що спортсменка захворіла – має високу температуру. У зв'язку з цим вона ухвалила рішення не брати участь у змаганнях.
  • 28 липня відбіркові змагання на Олімпійські ігри в Парижі визначили гімнастів, які братимуть участь в особистих медальних турнірах з багатоборства та вправ на окремих снарядах. Українські спортсмени виступатимуть у шести фіналах.