Завантажити ще

Збірна України вдесятьох обіграла команду Марокко на Олімпіаді

Збірна України вдесятьох обіграла команду Марокко на Олімпіаді
Фото: t.me/uafukraine

Олімпійська збірна України у суботу, 27 липня, здобула впевнену, але непросту перемогу над командою Марокко на груповому етапі Олімпійських ігор.

З початку поєдинку обидві команди намагалися нав'язати суперникам свою гру і почали обмінюватися гострими моментами. Після кількох розвідувальних атак підопічні Руслана Ротаня змогли забити, коли Криськів чітко замкнув простріл Брагару. Після цього наша збірна могла розвинути успіх, але кілька гольових моментів було втрачено.

Другий тайм також стартував з атак української команди, проте кілька небезпечних пробіжок до штрафного майданчика не принесли результату. Збірна Марокко почала агризатися і на 60-й хвилині така знайшла слабеньке місце українців. На 60-1 хвилині борона "синьо-жовтих" упустила ривок Рахімі, якого збили поблизу воріт. Арбітр призначив одинадцятиметровий та виписав "гірчичник" захиснику. Однак після перегляду повтору змінив власне рішення та вигнав із поля нашого захисника. Рахімі впевнено реалізував пенальті, а олімпійська збірна України залишилась у меншості.

Наприкінці доданого арбітром часу "синьо-жовтим" нарешті вдалося повторити успіх. Рубчинський прорвався крізь центральну зону, відкинув праворуч на Федора, той прострілив уздовж воротарської лінії, а Краснопір у дотик переправив м'яч у порожні ворота – 2:1 перемога української збірної.

Новини по темі: Футбол Олімпіада