Завантажити ще

Частина української збірної вирушила на Олімпіаду-2024

Частина української збірної вирушила на Олімпіаду-2024
Фото: REUTERS

Україна відправила першу групу спортсменів до Франції для участі у літніх Олімпійських іграх. Про це повідомили у пресслужбі Національного олімпійського комітету.

- З Києва залізницею вирушила перша група українських олімпійців для участі в Іграх-2024 у Парижі. На головну світову мультиспортивну подію чотириріччя – Ігри XXXIII Олімпіади, першими вирушили представники національної збірної команди України зі спортивної гімнастики – Олег Верняєв, Назар Чепурний, Радомир Стельмах та Ганна Лащевська, – йдеться у повідомленні.

У НОК зазначили, що разом із гімнастами до Парижа вирушили їхні тренери – Геннадій Сартинський, Юлія Каюкова та тренер-масажист Олексій Лавровський. Загалом Україна виборола шість олімпійських ліцензій у спортивній гімнастиці. Незабаром до команди приєднаються Ілля Ковтун та Ігор Радивилов. На Олімпійські ігри цього року поїде 140 українських спортсменів.

Фото
Фото
19 Липня11:39
  • 13 липня міністр спорту Франції Амелі Удеа-Кастера здійснила невеликий заплив по Сені біля будівлі Національної Асамблеї. Так вона спробувала всім довести, що вода в річці чиста, в чому багато хто сумнівався напередодні Олімпіади.
  • 18 липня у НОК України розповіли, що наші спортсмени житимуть у новому селищі на півночі Парижа. Сусідами української збірної стануть олімпійці з Канади, Німеччини та Ірландії.
Новини по темі: олімпіади 2024 року