Завантажити ще

Усик повернувся в Україну і відвідав будинок в Ірпені, на відновлення якого збирав гроші з UNITED24

Усик повернувся в Україну і відвідав будинок в Ірпені, на відновлення якого збирав гроші з UNITED24
Фото: t.me/U24_gov_ua/5480

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу з боксу в надважкій вазі, повернувся до України після своєї історичної перемоги над Тайсоном Ф'юрі в Ер-Ріяді й одразу ж разом з дружиною Катериною відвідав відновлений будинок в Ірпені, на який збирав кошти разом з UNITED24. Про це повідомляє у Telegram UNITED24.

- Дякуємо, Олександре, за все, що ти робиш для України. Такі щасливі бачити тебе, - йдеться у дописі.

Після тріумфу в Ер-Ріяді, де Усик став першим в історії абсолютним чемпіоном у суперважкому дивізіоні в епоху чотирьох поясів, він вирушив на відпочинок за кордон разом зі своєю сім'єю. Тепер повернувся додому.

  • У свій день народження, 17 січня 2023 року, відомий український боксер Олександр Усик оголосив про збір коштів на відновлення пошкодженого під час бойових дій багатоквартирного будинку в Ірпені на вулиці Лисенка, 14г. Пожертви збирали у рамках ініціативи президента України UNITED24. На відновлення потрібно було 12 млн гривень. Вісім мільйонів із них пожертвував сам боксер. У будинку проживає 40 сімей.
  • 18 травня в Ер-Ріяді відбулась одна з найочікуваніших боксерських подій року: Олександр Усик зійшовся з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі. Поєдинок став справжнім випробуванням для обох спортсменів, але Усик зумів продемонструвати свій неперевершений бокс і здобути перемогу, яка увійшла в історію.
  • 26 червня стало відомо, що абсолютний чемпіон світу Олександр Усик  вирішив поступитись титулом IBF для поєдинку між тимчасовим володарем титулу Даніелем Дюбуа та Ентоні Джошуа.