1 липня
Завантажити ще

Екс-тренер "Шахтаря" Де Дзербі очолив французький "Марсель"

Екс-тренер
Фото: Павло ДАЦКОВСЬКИЙ

Французький клуб "Марсель" підписав контракт з новим тренером. Тепер команду очолить італійський тренер Роберто Де Дзербі – колишній наставник донецького "Шахтаря". Про це повідомляється у Твіттері клубу.

- "Олімпік Марсель" оголошує про підписання контракту з Роберто Де Дзербі як тренер. Італійський фахівець підписав контракт на три роки з олімпійським клубом, - йдеться у заяві клубу.

Контракт із 45-річним фахівцем укладено на три сезони. Останнім місцем роботи Роберто Де Дзербі був Брайтон. Раніше повідомлялося, що клуб АПЛ отримає компенсацію у розмірі 6 мільйонів євро.

Де Дзербі раніше також успішно працював донецьким «Шахтарем» та італійським «Сассуоло». У своєму першому сезоні в Англії він допоміг «чайкам» посісти 6-е місце у Прем'єр-лізі, що стало найкращим результатом в історії клубу.

  • 11 липня 2022 року Роберто Де Дзербі та "Шахтар" прийняли взаємне рішення про завершення співпраці. Разом з італійським фахівцем клуб залишив і італійський тренерський штаб в особі Давиде Поссантіні, Вінченцо Терези, Маркаттільо Маркаттільї, Агостіно Тібауді, Мікеле Каваллі, Джорджіо Б'янкі та Паоло Б'янко.
  • 26 червня збірна України розписала нульову нічию зі збірною командою Бельгії у фінальному турі групового етапу чемпіонату Європи. Таким чином, українці завершили виступи на турнірі.
  • 18 червня один із найдорожчих футболістів світу та лідер збірної Франції Кіліан Мбаппе отримав серйозну травму. Інцидент стався під час матчу Франції проти Австрії у рамках першого туру групового етапу Євро-2024.
Новини по темі: Роберто де Дзербі Футбол