Завантажити ще

Хорватія, Албанія чи... Італія: Хто залишить Євро-24 червня

Хорватія, Албанія чи... Італія: Хто залишить Євро-24 червня
Фото: Reuters

До пари перших невдах турніру (Польща та Шотландія) сьогодні додасться ще одна команда. І швидше за все, це буде Албанія, або Хорватія. Теоретично сумна доля може спіткати і чинного володаря титулу найкращої команди Європи – команду Італії.

Передматчеві розклади групи В виглядають так:

Іспанія здобула дві перемоги у стартових поєдинках. Над Хорватією з рахунком 3:0 та над Італією 1:0. Зараз у «Червоної Фурії» 6 очок та гарантоване місце у 1/8 фіналу. Чи може Іспанія, яка набрала хід, зробити паузу і зіграти з Албанією другим номером? Малоймовірно. 1-ше місце у групі гарантує слабшого суперника, хто зайняв 3-те місце у групах A,D,E,F (виходячи з підсумкових результатів). І, зауважте, один із можливих суперників – Україна. І

Італія. В активі "Скуадри Адзурри" 3 очки (здобуті завдяки перемозі над Албанією 2:1). Це не гарантує навіть третього місця у групі. А їх чекає битва з традиційно злою та агресивною Хорватією. В активі у якої, у свою чергу, поки що лише одне очко після нічиєї з Албанією - 2:2. Лідер «шашкових» 38-річний Лука Модріч проводить свій останній Великий турнір і, напевно, спробує на прощання грюкнути дверима. Має бути грандіозна битва, де складно визначити фаворита.

Четверта команда групи – Албанія. До фаворитів Євро не належала від початку. Але змогла показати зуби, забивши гол Італії та вирвавши на нервах нічию 2:2 із Хорватією. «Орлам» високих завдань ніхто не ставив, і вони можуть грати з Іспанією розкуто і без огляду на результат. А раптом створять диво та пройти далі? Все стане зрозумілим ближче до опівночі, коли завершаться матчі.

Конкретно

Хто : Хорватія - Італія

Де і коли: Лейпциг, 22:00

Хто: Албанія - Іспанія

Де і коли: Дюссельдорф, 22:00

Де дивитись?

Поєдинки Євро-24 в Україні транслюються на двох платформах – MEGOGO (офіційний транслятор ігор у нашій країні) та "Суспільне". На MEGOGO перегляд доступний за підписками "Максимальна" та "Спорт". Матчі збірної України можна буде переглянути також за передоплатою "Оптимальна". Почути репортажі поєдинків можна на "Радіо Промінь".

Якщо ж у вас вимкнули світло, можна стежити за поєдинками, скориставшись нашими порадами.

Новини по темі: Футбол Євро-2024