Завантажити ще

У Бразилії померла мати легендарного футболіста Пеле

У Бразилії померла мати легендарного футболіста Пеле
Фото: instagram.com/pele/

У Сан-Паулу померла мати покійного бразильського футболіста Пеле 101-річна Селесте Арантес. Останні дні жінка провела в лікарні. Про це повідомляє AP.

У Бразильській футбольній конфедерації уточнили, що у лікарняних стінах мати легенди футболу провела останні 8 днів. Близько 5 років Арантес перебувала у вегетативному стані та не знала про смерть сина у 2022 році. Причини смерті жінки в організації не назвали.

– Сьогодні у нас змішані почуття. Ми глибоко оплакуємо втрати Селестіньї, як ласкаво називав її син. Водночас ми нескінченно вдячні за її життя. Донья Селесте була королевою-матір'ю, і ми назавжди збережемо її в наших серцях та пам'яті, - йдеться у заяві.

Футбольний клуб «Сантос», у якому Пеле провів більшу частину своєї кар'єри, висловив співчуття з приводу смерті «матері нашого вічного короля». Там зазначили, що життя жінки тривало 101 рік і було сповнене надихаючих історій. Також у клубі підкреслили, що заради блага своєї родини Арантесу довелося пройти низку труднощів. Співав, був одним із трьох дітей Селести Арантес. Спочатку вона була проти його кар'єри професійного футболіста, але згодом змінила свою думку, коли він почав досягати успіху.

  • 29 грудня 2022 року у віці 82 років пішов із життя легендарний бразильський футболіст Пеле. Легенда футболу померла після тривалої боротьби з раком.
  • Велич Пеле-футболіста неможливо виміряти забитими голами, хоч їх і було неймовірно багато. Коротко прописав про всі досягнення короля футболу.
Новини по темі: Пеле Втрати