30 червня
Завантажити ще

У Києві відкриють футбольну фан-зону, годуватиме вболівальників Клопотенко

У Києві відкриють футбольну фан-зону, годуватиме вболівальників Клопотенко
Фото: facebook.com/uafukraine

На Житньому ринку в Києві під час другого матчу збірної України на Євро-2024 відкриється фан-зона для вболівальників з їжею від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка. Про це повідомили у пресслужбі Української асоціації футболу.

Як зазначили в УАФ, на місці будуть встановлені два великі екрани, передбачені сидячі місця, а також будуть організовані активності від партнерів та зони для участі у благодійному аукціоні на підтримку фонду "Трибуна героїв". Також на локації будуть фуд-корти із їжею від Євгена Клопотенка.

Вхід до фан-зони буде платним, вартість квитка становитиме 150 гривень. Увійти на територію можна буде за дві години до початку матчу о 14:00. Локація розрахована на прийняття близько 5 тисяч глядачів. У разі повітряної тривоги вболівальників направлятимуть у найближче укриття на станції метро "Контрактова площа".

Друга гра збірної України на чемпіонаті Європи пройде 21 червня, де вона зустрінеться зі збірною Словаччини. У першому матчі збірна України програла Румунії з рахунком 0:3. 7 червня, у матчі між збірними Бельгії та Словаччини, які також є суперниками України у групі E, бельгійський нападник Ромелу Лукаку встановив антирекорд турніру. Він забив два голи, але жоден із них не був зарахований.

  • 19 червня на Євро-2024 у групах розпочалися ігри другого туру. Перший проміжний фініш турніру пройдено – усі національні збірні провели дебютні матчі у групах. Шостий день чемпіонату приготував уболівальникам три матчі у групах «В» та «А».
  • 19 червня сервіс Megogo заявив, що розглядає питання компенсацій за перервану трансляцію стартового матчу України на Євро-2024 в індивідуальному порядку. У компанії стверджують, що причиною початку технічних проблем стали штормові погодні умови у Києві.