Завантажити ще

УАФ оголосила заявку збірної України на матч проти Румунії на Євро-2024

УАФ оголосила заявку збірної України на матч проти Румунії на Євро-2024
Фото: Дана Балашова/УАФ

Збірна України з футболу зійдеться 17 червня у поєдинку з командою з Румунії в рамках чемпіонату Європи. В Українській асоціації футболу (УАФ) оголосили заявку національної команди на цей матч.

Тренерський штаб включив до списку на гру всіх 26 гравців, які перебувають на Євро. Потрапив у заявку також захисник Віталій Миколенко, який відновлюється після травми та працював за індивідуальною програмою.

Заявка збірної України на матч проти Румунії:

Воротарі: Георгій Бущан, Анатолій Трубін, Андрій Лунін.

Захисники: Юхим Конопля, Олександр Сваток, Максим Таловеров, Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Валерій Бондар, Микола Матвієнко, Олександр Тимчик, Богдан Михайличенко.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Тарас Степаненко, Руслан Малиновський, Георгій Судаков, Віктор Циганков, Олександр Зінченко, Володимир Бражко, Микола Шапаренко, Олександр Зубков.

Нападники: Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук, Михайло Мудрік, Артем Довбик, Владислав Ванат.

Збірна України 15 червня прибула до Мюнхена, де вона має зіграти стартовий матч Чемпіонату Європи проти Румунії. Гра відбудеться 17 червня на "Альянц-Арені". Головним арбітром призначено шведа Гленна Нюберга. Початок матчу запланований на 16:00 за київським часом. Після зустрічі з Румунією Україна зіграє зі Словаччиною у другому турі групи E 21 червня. Завершальний матч групового етапу команда Сергія Реброва проведе проти Бельгії 26 червня.

  • 16 червня головний тренер збірної Сергій Ребров говорив, що Віталій Миколенко не зіграє у стартовому матчі України на Євро-2024 із Румунією. Тоді він заявив, що 25-річний захисник продовжує відновлення після травми у товариському матчі із Молдовою.
  • 30 березня футбольні експерти оцінили шанси України на Євро-2024.