25 червня
Завантажити ще

Миколенко пропустить стартовий матч України на Євро-2024 через травму

Миколенко пропустить стартовий матч України на Євро-2024 через травму
Фото: instagram.com/mikola_16

Віталій Миколенко не зіграє у стартовому матчі України на Євро-2024 з Румунією. 25-річний захисник продовжує відновлення після травми в товариському матчі з Молдовою. Про це на пресконференції розповів головний тренер збірної Сергій Ребров, повідомило Суспільне.

- Ми пояснюємо щоденно: Віталій працює, пошкодження не відновлюється за 1-2 дні. Він точно не зіграє завтра. Я бачу, як він працює, ми всі сподіваємося, що він якнайшвидше повернеться до складу, — сказав Ребров.

Також Сергій Ребров оцінив збірну Румунії. Він зазначив, що на Євро немає слабких команд. 

- Хтось каже, що Румунія — слабка команда на Євро, але вони виграли свою [відбіркову] групу. Я знаю гравця, якого хотів отримати в «Аль-Айн», — це [півзахисник Ніколає] Станчу, він мені дуже подобається. Румунія досягла успіху завдяки командним діям, це дисциплінована команда. У них є молоді гравці, які можуть вирішити матч своїми діями. Я не знаю, чому кажуть, що Україна — один із фаворитів групи. Усі команди цієї групи дуже сильні, усі заслуговують бути тут, Румунія — також. Ми поважаємо всі команди. З іншого боку, ми маємо думати також про себе, маємо концентруватися на собі й поважати суперника. І побачимо, що буде в кінці, - сказав він.

  • 11 червня Віталій Миколенко отримав травму гомілкостопа в останньому перед Євро-2024 товариському матчі з Молдовою.
  • У понеділок, 17 червня, Україна зіграє перший матч на Євро-2024 проти Румунії. Початок зустрічі — о 16:00 за київським часом. Після матчу з румунами Віталій Миколенко матиме чотири дні для відновлення. Поєдинок другого туру в групі Е відбудеться проти Словаччини в п'ятницю, 21 червня.