Завантажити ще

Українські гімнастки Онофрійчук та Онопрієнко взяли "срібло" та "бронзу" на етапі Гран-прі

Українські гімнастки Онофрійчук та Онопрієнко взяли
Фото: facebook.com/team.ukraine.rg

У чеському Брно відбувся етап Гран-Прі, у якому українська гімнастка Таїсія Онофрійчук посіла друге місце. Її землячка Вікторія Онопрієнко взяла на змаганнях "срібло". Про це повідомляє пресслужба Федерації мистецької гімнастики України.

- Таїсія та Вікторія завоювали срібло та бронзу багатоборства відповідно. Також Таїсія та Вікторія кваліфікувалися до всіх фіналів з окремих видів, які пройдуть 16 червня, - йдеться у повідомленні.

Переможниця та призери багатоборства визначилися за сумою балів за 4 види. Перше місце дісталося гімнастці з Болгарії Ельвірі Краснобаєвій. Україну на цьому старті представляють три спортсменки: Вікторія Онопрієнко, Таїсія Онофрійчук та Поліна Городнича. За результатами кваліфікації Поліна посіла 9 позицію у списку.

- Дякуємо нашим гімнасткам за виступи та бажаємо сил, наснаги та успіхів надалі. Пишаємося вами! Дякую всьому тренерському складу за працю та внесок у ці високі результати, - йдеться у заяві Федерації.

  • 25 квітня гімнаст Олег Верняєв виборов першу медаль для України на чемпіонаті Європи. Він отримав срібло у багатоборстві, набравши 84,031 бала. Для Верняєва це 13-та медаль на рівні чемпіонату Європи у кар'єрі та перша з 2017 року.
  • 7 квітня 16-річна українська гімнастка Ганна Лащевська здобула «золото» на Кубку світу у Хорватії. Спортсменка з Івано-Франківська стала найкращою у вправах на колоді на Кубку світу у місті Осієк. Отримавши від суддів оцінку 14,00 бала, українка випередила найближчу суперницю Мелані де Хесус Дус Сантус із Франції на 0,867 бала.
Новини по темі: спорт гімнастика