22 червня
Завантажити ще

Ф'юрі відновив тренування після скандалу з "п'яним" відео та звернувся до Усика

Ф'юрі відновив тренування після скандалу з

Колишній британський чемпіон Тайсон Ф'юрі відновив тренування й опублікував відеозвернення до свого суперника українця Олександра Усика, з яким зустрінеться на рингу 21 грудня. Відео зі спортзалу Ф'юрі опублікував в інстаграмі.

- Послухайте! Я завоював у боксі все – титули, рекорди і багато іншого. Але мені ніколи не доводилося повертатися після поразки. 21 грудня в Ер-Ріяді, в самому серці королівства король поверне собі трон і стане абсолютним чемпіоном. Усику, я йду за тобою. Готуйся до зустрічі з Циганським королем. Шлях до спокути належить мені. Я знаю, що повинен робити, оскільки я бачив свої недоліки, і вірю, що виправлюся, – заявив Ф'юрі.

Звернення до Усика Ф'юрі опублікував за три дні після того, як у мережу злили відео, де п'яного боксера виводять із бару в Британії.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tyson Fury (@tysonfury)

  • 18 травня Усик переміг Ф'юрі, ставши абсолютним чемпіоном світу в гевівейті і вперше в історії об'єднавши чотири чемпіонські пояси - WBA, IBF, WBO, WBC. Українець переміг за підсумками 12 раундів за очками роздільним рішенням суддів. Останнім чемпіоном світу у гевівейті вважався Ленокс Льюїс у 1999 році, але тоді він володів лише трьома поясами. 
  • 21 грудня Усик та Ф'юр проведуть матч-реванш, про який домовились ще до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. Боксери знову зустрінуться в саудівському Ер-Ріяді, де проходив перший поєдинок.