Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
3 травня
Завантажити ще

Ексгравець "Карпат" отримав громадянство РФ і назвав українців «токсично налаштованими»

Ексгравець
Фото: wikipedia.org

Експівзахисник львівських "Карпат" та збірної Чорногорії  Младен Кашчелан отримав російське громадянство.  В інтерв’ю російським ЗМІ він також заявив про «токсичних українців», пише УНІАН.

- У 2009 році я грав в Україні, в "Карпатах". В мене залишилися негативні спогади. Там усі були дуже токсично налаштовані до іноземців. Я переймався, що в РФ буде те саме, але там все по-іншому, - заявив футболіст.

За словами спортсмена,  він із дружиною пов’язують своє майбутнє саме з цією країною, тому і вирішив отримати паспорти РФ.

Младен Кашчелан у 2009 році підписав 3-річний контракт із львівськими "Карпатами". Він зіграв за клуб чотири офіційні матчі. 41-річний чорногорець грає за "Арсенал" з російської Тули.

  • З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в країну не повернулось, станом на початок лютого поточного року, 317 спортсменів. Серед них футболісти Артем Довбик, Анатолій Трубін, Ілля Забарний, Михайло Мудрик та Артем Громов, які грають у зарубіжних клубах. Також у списках тих, хто прострочив дозволені строки перебування за кордоном, значаться кікбоксер Станіслав Білокінь, легкоатлет Олексій Кас'янов та багато інших. 
  • СБУ затримала «крота» ФСБ, який намагався влаштуватися до поліції для того,  щоб шпигувати за «Гвардією наступу» та підрозділами ЗСУ. 
Новини по темі: спорт ФК Карпати