Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Легенда "Динамо" Ярмоленко вперше вийшов на поле після травми та відзначився голом

Легенда

Півзахисник "Динамо" 34-річний Андрій Ярмоленко повернувся на поле після травми. Вперше з жовтня 2023 року легендарний футболіст вийшов на заміну проти полтавської "Ворскли" та майже одразу забив гол. Про це повідомила пресслужба "Динамо".

- Звичайно, радий повернутися. Позаду майже шість місяців важкої роботи. Це дуже емоційний момент для мене – повернутися після травми. Перш за все, хочу подякувати всьому нашому медичному складу – лікарям, масажистам, усім, хто працював зі мною протягом усього цього часу. Інколи через мене залишалися на базі, не їхали додому. Я їм дуже вдячний. Також хочу подякувати всім партнерам по команді, тому що вони десь берегли мене протягом цього місяця під час тренувань, не грали жорстко проти мене. За це їм величезне дякую, - розповів Ярмоленко.

Ярмоленко вийшов на заміну на 66-й хвилині замість Владислава Кабаєва. На 78-й хвилині Андрій зробив рахунок 5:0 на користь киян. Цей гол став 104-м для футболіста у чемпіонатах України. Ярмоленко поки не знає, коли зможе грати у стартовому складі, тому що після паузи у пів року потрібно повертатися у спорт поступово. 

В інстаграмі Ярмоленко опублікував фото травмованої ноги та подякував своїй дружині Інні за підтримку. Пара разом з 2008 року і виховує трьох синів.

Ярмоленко отримав травму коліна на початку жовтня 2023 року. У "Динамо Київ" тоді пояснювали, що це не гостра травма, отримана на полі, а наслідок кількох травм, які пошкодили одну і ту ж зв'язку. Футболіста прооперували у Барселоні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Yarmolenko Andriy (@yarmolenkoandrey)

Новини по темі: Андрей Ярмоленко Динамо