Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
1 травня
Завантажити ще

У Києві матч "Оболонь" - "Шахтар" відбудеться без уболівальників

У Києві матч
Фото: fc.obolon.ua

Проведення матчу української Прем'єр-ліги "Оболонь" - "Шахтар" та інших майбутніх спортивних заходів у Києві пройдуть без уболівальників на трибунах. Про це повідомила пресслужба ФК "Оболонь."

- Згідно з рішенням Київської міської військової адміністрації про обмеження проведення заходів у місті, які передбачають участь значної кількості людей, матч 22-го туру чемпіонату України "Оболонь" – "Шахтар" відбудеться без глядачів, – йдеться у повідомленні.

Також у ФК повідомили, що квитки, придбані на цей матч, можна буде обміняти на 2 домашні матчі «біло-зелених». Про порядок обміну та повернення квитків буде повідомлено додатково.

Рада оборони Києва ухвалила рішення про перегляд правил проведення спортивних та розважальних заходів у столиці у зв'язку із почастішанням ракетних атак з боку Росії. Обмеження торкнуться наступних спортивних подій у Києві: матчу української Прем'єр-ліги між "Оболонню" та "Шахтарем" 30 березня, Фіналу чотирьох жіночої Суперліги з баскетболу 30-31 березня, а також матчів-відповідей чвертьфіналу Кубка України з футзалу "Аврора" - "Суха" Балка" та "ХІТ" - "СкайАп Футзал".

  • 11 січня Федерація баскетболу повідомила, що вболівальники зможуть відвідувати спортивні змагання з баскетболу при дотриманні відповідного протоколу безпеки.
  • 1 грудня було дозволено проведення спортивних заходів із глядачами вперше з початку російського вторгнення. Однак для допуску вболівальників була потрібна наявність укриття поряд із місцем проведення. Сезон 2023/24 в УПЛ відновився із присутністю глядачів на трибунах після зимової перерви. Обмеження відвідуваності в інших містах, окрім Києва, та їхня тривалість у столиці не уточнювалися.