Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
11 травня
Завантажити ще

Збірна України зі спортпокеру стала учасником Europian Poker Tour у Парижі за підтримки VBET Ukraine

Збірна України зі спортпокеру стала учасником Europian Poker Tour у Парижі за підтримки VBET Ukraine

Гравці Національної збірної України зі спортивного покеру взяли участь у щорічному чемпіонаті Європи Europian Poker Tour у Парижі. Про це повідомив титульний спонсор збірної, компанія VBET Ukraine.

Крім того, збірна України зі спортивного покеру за підтримки VBET Ukraine готується до інших важливих світових змагань – у Кубку світу World Poker Tour Prime та Чемпіонаті світу World Series of Poker.

У компанії повідомили, що VBET Ukraine нещодавно стала титульним спонсором Національної збірної зі спортивного покеру, а також заходів зі спортивного покеру.

У межах домовленостей VBET Ukraine буде, зокрема, титульним партнером Чемпіонату України зі спортивного покеру, Відкритого Кубку України зі спортивного покеру та Ліги матч-покеру України.

«Для VBET Ukraine таке партнерство — це важливий крок у напрямі спортивного спонсорства, що надає можливості для нового етапу розвитку спортивного покеру в Україні», - зазначили у пресслужбі компанії.

Спортивний покер — це інтелектуальна гра, де гравці прораховують різні вірогідності, виграшні комбінації та оцінюють тактику суперника.

VBET Ukraine має ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у покер в Інтернеті, видану Комісією з регулювання азартних ігор і лотерей (КРАІЛ) 31 травня 2021 року.

Новини по темі: покер