Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 квiтня
Завантажити ще

Ф'юрі під час дуелі поглядів провокував Усика, за що той назвав його "балакучою головою"

Ф'юрі під час дуелі поглядів провокував Усика, за що той назвав його
Фото: Getty Images

Український чемпіон Олександр Усик та британський боксер Тайсон Ф'юрі вперше зустрілися для дуелі поглядів у Лондоні. Британець поводився агресивно та намагався провокувати українця. Боксерів довелося розвести. Відео дуелі поглядів опублікував Усик в інстаграмі.

Під час пресконференції Ф'юрі назвав суперника "сосискою", "кроликом" та "маленькою людиною". Усик не реагував на образи та відповів, що більше скаже на рингу 17 лютого.

- Чи я слухаю щось із того, про що каже мені Ф'юрі? Ні, він просто є балакучою головою. Людина поводить себе так, коли боїться чи невпевнена в чомусь, — сказав Усик.

Ф'юрі відомий своєю провокативною поведінкою, він любить влаштовувати шоу під час дуелей поглядів чи зважування. 

Історичний бій за звання чемпіона у хевівейті пройде на Kingdom Arena в Саудівській Аравії 17 лютого. Для команди Усика бій із Ф'юрі є надзвичайно важливим, тому що українець мріє стати першим абсолютним чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії, зібравши чотири пояси. Усик наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а Ф'юрі - WBC. Останнім чемпіоном світу у хевівейті вважався Ленокс Льюїс у 1999 році, але тоді він володів лише трьома поясами: WBA, WBC та IBF. 

Фото: Getty Images

Фото: Getty Images

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Usyk. The Cat. Oleksandr (@usykaa)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Boxing Worldwide 🥊 (@boxing_worldwide1)