Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Виконувачем обов'язків головного тренера київського "Динамо" став Олександр Шовковський

Виконувачем обов'язків головного тренера київського
Фото: fcdynamo.com

Виконувачем обов'язків головного тренера ФК "Динамо" (Київ) став Олександр Шовковський, він готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України. Про це повідомляє пресслужба футбольного клубу. Також у тренерському штабі Шовковського працюватимуть Еміль Карас, Олег Гусєв і Михайло Михайлов.

Після поразки в матчі з «Шахтарем» (0:1) у рамках чемпіонату України у відставку з посади головного тренера «Динамо» подав румунський фахівець Мірча Луческу. Наступного дня після поєдинку футболісти та адміністративний персонал зібралися на навчально-тренувальній базі у Віті-Литовській, де президент клубу Ігор Суркіс подякував Містеру, який також був присутній на зібранні та попрощався з усіма, і представив команді нового наставника. Ним став багаторічний голкіпер «біло-синіх» Олександр Шовковський, який у статусі виконуючого обов’язки головного тренера готуватиме команду до наступних матчів у чемпіонаті України.

- За результат завжди відповідають головний тренер та його тренерський штаб, ви ж відповідаєте за якість своєї гри. І у вас є певний рівень гри, нижче якого ви не маєте права опускатися, а навпаки прагнути його підвищувати. Містер Луческу вкладав у вас свої сили, знання, досвід. А досяг він багато чого у своєму житті та карʼєрі. Тому я хочу, щоб ви ще раз подякували Містеру за виконану роботу, - звернувся до футболістів Олександр Шовковський.

Зазначимо, що Олександр Шовковський уже виконував обов’язки головного тренера. Наприкінці минулого сезону Мірча Луческу вимушений був зробити операцію на нозі та перебував на лікарняному.