Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
8 травня
Завантажити ще

Президент UFC заявив про скасування заборони на російські прапори тому, що йому «байдуже»

Президент UFC заявив про скасування заборони на російські прапори тому, що йому «байдуже»
Фото: facebook.com/danawhite

Президент UFC Дейна Вайт заявив про скасування заборони прапорів в октагоні, яку ввели через напад Росії на Україну. Про це 8 жовтня повідомило видання Sporting News.

7 жовтня під час заходу UFC Fight Night 229 Джо Пайфер відсвяткував свою перемогу над Абдулом Разаком Альхассаном з прапором США на плечах. Це був перший випадок за рік, коли боєць зміг це зробити. На пресконференції президент UFC Дейна Вайт підтвердив, що заборона на прапори офіційно скасована.

- Усі в цій кімнаті знають, як я ставлюся до багатьох речей. По суті, «мені байдуже» є відповіддю на більшість речей. Усі надто м’які та надто чутливі до всього. Якщо будь-які прапори зачепили ваші почуття, це дуже погано, — заявив він.

Вайт підтвердив, що російським бійцям буде дозволено демонструвати свій прапор. За словами президент UFC, він вирішив скасувати заборону під час відпустки у Мексиці під час Дня незалежності країни.

UFC ввів заборону на всі прапори в травні 2022 року через російсько-українську війну. Президент UFC Дейна Уайт - приятель колишнього президента США Дональда Трампа. UFC — найбільша організація змішаних бойових мистецтв (MMA). У січні киянин Ігор Потєря здобув свою першу перемогу в UFC.