Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 квiтня
Завантажити ще

Ребров про поразку у грі з Італією: Було дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією

Ребров про поразку у грі з Італією: Було дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією
Фото: Павло Кубанов/УАФ

У вівторок, 12 вересня, ввечері національна збірна України провела матч відбору на Євро-2024 проти збірної Італії на легендарному стадіоні «Сан-Сіро» у Мілані. Він завершився з рахунком 2:1 на користь збірної Італії. Це перша поразка для національної збірної України після призначення Сергія Реброва головним тренером. Після гри Ребров прокоментував цю поразку в матчі з Італією.

- Італійці не здивували, вони намагалися грати дуже інтенсивно з першої хвилини. Їм допоміг швидкий гол. Так, вони створювали моменти, але я вдячний хлопцям за те, що вони повернулися до гри. Ми забили м’яч, мали декілька моментів у другому таймі, аби зрівняти рахунок. Подякую хлопцям ще раз, адже дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією. Повторюся, Італія діяла дуже інтенсивно, ми деколи не встигали за цим ритмом. Не вистачило одного гола. Дуже складно грати через два дні. Ми намагалися більше пресингувати суперника, але я бачив по хлопцях, що їм дуже важко - у грі з Англією вони віддали багато сил. Хочу ще раз нагадати, із ким ми граємо.

Також Сергій Ребров зазначив, що у грі була хороша атмосфера. Хоч українців на стадіоні було небагато, але було видно, як італійці підтримували Україну.

Сергій Ребров оцінив шанси України отримати путівку на Євро-2024. За його словами, шанси є, навіть коли їх немає, адже збірна потрапила в дуже складну групу. Дві гри - з Англією та Італією - були ключовими, і якщо дивитися на турнірне становище, то ми маємо шанси.

Після поразки збірної України від Італії (1:2) команда Сергія Реброва опустилася на 3-є місце в групі С відбору на Євро-2024. В збірної України 7 набраних очок у 5 матчах.