Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 квiтня
Завантажити ще

Усик після перемоги над Дюбуа хоче битися з Ф'юрі, щоб об'єднати чотири пояси

Усик після перемоги над Дюбуа хоче битися з Ф'юрі, щоб об'єднати чотири пояси
Фото: Getty Images

Олександр Усик хоче, щоб після перемоги над Даніелем Дюбуа наступним його суперником на ринзі став британець Тайсон Ф'юрі. Другим пріоритетним суперником є хорват Філіп Хргович. Про це менеджер українського боксера сказав у коментарі виданню Boxing Scene.

- Хргович є обов'язковим суперником, але якщо ми хочемо об'єднати титули [у матчі проти Ф'юрі], ми проведемо цей бій. Якщо організувати поєдинок за титул абсолютного чемпіона не вийде, звичайно, хорват буде наступним [суперником Усика], – розповів Егіс Клімас.

Для команди Усика пріоритетом є бій проти Тайсона Ф'юрі, з яким не вдається домовитися вже понад рік. Потенційна зустріч Усика та Ф'юрі визначила б першого в історії абсолютного чемпіона у гевівейті, який зібрав пояси чотирьох організацій. Українець наразі володіє поясами WBA, IBF та WBO, а Ф'юрі - WBC. У разі чергових невдалих перемовин з Ф'юрі український боксер вийде на ринг саме проти Хрговича. 

Промоутери Ф'юрі та Хрговича заявляли, що їхні клієнти будуть битися із переможцем поєдинку Усик-Дюбуа.

Бій із Дюбуа для Усика був обов'язковим для захисту пояса WBA. Українець вперше за останні п'ять років переміг нокаутом. Дюбуа оскаржує перемогу Усика через інцидент у п'ятому раунді. Усик стверджує, що Дюбуа вдарив його нижче пояса, через це суддя дав українцеві кілька хвилин на відновлення. Британець наполягає, що удар був за правилами.