Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик перед боєм з Дюбуа показав швидкість рук на трюках із монетами

Усик перед боєм з Дюбуа показав швидкість рук на трюках із монетами

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик перед вирішальним чемпіонським поєдинком проти британця Даніеля Дюбуа ("Динаміт") продемонстрував фірмовий трюк з монетами. Раніше він ловив чотири монетки однією рукою в різних варіаціях, а цього разу шість. Відео опублікував один із тренерів боксера Микола Ткаченко.

Відео з монетами стало відповіддю на нещодавні коментарі катмена Расса Анбера, який стверджував, що Усик начебто матиме проблеми у фізичній підготовці до поєдинку з Дюбуа. Боксер підкидає двома руками кілька монет вгору, після чого ловить їх і виконує невеликий "переможний" танець.

Усик вже не вперше вражає саме цим трюком. У 2020 році він повторив його за російським боксером Петром Яном, проте ускладнив та запустив челендж. Зміст цього челенджу полягав у тому, щоб розмістити монети на тильній стороні долоні, підкинути у повітря та піймати. Ян зробив це з трьома монетами, а українець кинув виклик охочим повторити за ним цей трюк з чотирма монетами. З цього часу Усік називає свій трюк  реакцію на «тренувальні монети».

Чемпіонський бій Усик—Дюбуа відбудеться у суботу, 26 серпня, у Вроцлаві (Польща). Українець захищатиме відразу 4 пояси від зазіхань "Динаміту".

Новини по темі: Олександр Усик