Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
10 травня
Завантажити ще

Ястремська здобула перемогу у битві українок на турнірі у Великій Британії

Ястремська здобула перемогу у битві українок на турнірі у Великій Британії
Фото: instagram.com/dayana_yastremskay/

Українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла свою землячку Лесю Цуренко у півфіналі кваліфікаційного раунду у турнірі Rothesay Classic Birmingham, який проходить у Британії. Про це повідомляє "РБК-Україна".

Як зазначено у повідомленні, спортсменка навдивовижу розпочала свій матч. Ястремська одразу зробила брейк і здобула значну перевагу (3:0). Цуренко змогла уникнути повного провалу лише у першому сеті. Однак на початку другого сету 34-річна українка вирішила взяти реванш. Вона заробила очко на подачі своєї суперниці та здобула ще одну перемогу на своєму боці. Однак цей спалах був останнім для Цуренка.

Далі на корті повністю засяяла Ястремська. Одеситка зробила два брейки й швидко впевнено вийшла вперед (4:2). Вона не зменшила обертів і продовжувала домінувати. Тенісистка здобула ще одну перемогу на своїй подачі, а потім виграла ще одну гру у своєї землячки, завершивши матч.

За місце в основній сітці Ястремська боротиметься з переможницею пари Понше – Мартінцова. Ангеліна Калініна, перша ракетка України, буде шостою сіяною на турнірі. Тим часом Еліна Світоліна отримала Wildcard від організаторів.