Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Українка Цуренко достроково знялася з Роллан Гаррос через проблеми зі здоров'ям

Українка Цуренко достроково знялася з Роллан Гаррос через проблеми зі здоров'ям
Фото: instagram.com/lesiatsurenko

Українська тенісистка Леся Цуренко не змогла дограти поєдинок проти першої ракетки світу Іги Швентек із Польщі до 1/8 фіналу одиничного розряду Відкритого чемпіонату Франції. Про це пише "Sport.ua".

Матч для Цуренка виявився невдалим, оскільки вона зіштовхнулася із серйозними труднощами. У першому сеті Леся не змогла втримати свою подачу та втратила два гейми поспіль, що призвело до рахунку 0:4 на користь її суперниці. У цей момент Цуренко вирішила взяти медичний тайм-аут, який було дозволено після першого гейму другого сета.

Як пише видання, під час перерви українці виміряли тиск і виявились також проблеми з диханням, що явно свідчило про її нездоров'я. Після медичного тайм-ауту Цуренко повернулася на корт і обмінялася геймами зі своєю суперницею. Проте пізніше спортсменка вирішила достроково завершити поєдинок та знятися зі змагань. Весь матч тривав лише 29 хвилин.

У наступному раунді переможниця цієї зустрічі зустрінеться з американкою Корі Гауфф, яка є шостим у рейтингу WTA. Гауфф здолала Анну Кароліну Шмідлову зі Словаччини з рахунком 7:5, 6:2 у двох сетах.

Новини по темі: Леся Цуренко теніс