Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олександр Гвоздик нокаутував латвійця під час бою в Мексиці

Олександр Гвоздик нокаутував латвійця під час бою в Мексиці
Фото: instagram.com/boxing_worldwide1

36-річний Олександр Гвоздик переміг 33-річного представника Латвії Річарда Болотніка під час бою в місті Гвадалахара (Мексика). Гвоздик здобув перемогу технічним нокаутом у шостому раунді, повідомив УНІАН. Це його 15-та перемога нокаутом в кар'єрі.

- Чудове відчуття знову відчути себе в обоймі, дякую своєї команді та моїм хлопцям яки прилетіли мене підтримати! Важливий крок зроблено, чекаю на нові виклики у майбутньому, - написав Олександр Гвоздик в інстаграмі.

Поєдинок за участю українця став частиною андеркарду чемпіонського бою 32-річного мексиканця Сауля Альвареса та 34-річного британця Джона Райдера. Чинний абсолютний чемпіон світу у другій середній вазі Альварес виграв по очках та захистив титули.

Для Олександра Гвоздика це другий бій після трирічної перерви в кар'єрі. У лютому він за очками переміг мексиканця Жозуйе Обандо. У жовтні 2019 року Гвоздик програв росіянину Артуру Бетербієву і втратив пояс чемпіона світу за версією WBC в напівважкій вазі. Після цієї поразки Олександр Гвоздик оголосив про завершення кар'єри. Після початку повномасштабної війни в Україні він повернувся у професійний бокс.

Олександр Гвоздик - уродженець Харкова, бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 року, багаторазовий чемпіон України. 

Сауль Альварес увійшов до п'ятірки найоплачуваніших спортсменів світу за версією журналу Forbes. За підрахунками видання, він заробив 110 млн доларів за минулий рік.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений World Boxing Council Ukraine🇺🇦 (@wbc_ukraine)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Alex Gvozdyk (@alex_gvozdyk)