Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Олексій Ковальов: розвиваємо український футбол у партнерстві з WhiteBIT

Олексій Ковальов: розвиваємо український футбол у партнерстві з WhiteBIT

WhiteBIT, одна з найбільших європейських криптовалютних бірж, стала довгостроковим криптопартнером Національної збірної України з футболу.

У наступні три роки в межах спільного проєкту WhiteBIT підтримуватиме український спорт та розширюватиме українське криптоком’юніті. Так, у рамках співпраці з Національною збірною України з футболу заплановані наступні заходи: представлення бренду компанії під час матчів команди, активності та конкурси для вболівальників, створення інтерактивних зон, лекції, розважальні та навчальні заходи у Будинку футболу в Києві.

Через низку різних активностей біржа планує залучати футбольних прихильників до світу новітніх технологій.

Ця співпраця є особливо важливою для віцепрезидента WhiteBIT Олексія Ковальова, який із самого дитинства цікавиться спортом, а найбільше — футболом. Як і багато інших, Олексій навчився грати сам — вчився, спостерігаючи за тим, як це роблять інші. Згодом завдяки наполегливості та плідній роботі Олексій перейшов у футбольний клуб й грав вже в професійній команді. Великий футбол — це свобода дій, де можна розвернутися, подумати, віддати пас тощо.

«В Україні є чимало видатних гравців. Я зустрічав багатьох із них. Скажу одне, ми маємо потужний потенціал у футбольній галузі, але є й деякі виклики, з якими ми повинні впоратися», — коментує віцепрезидент WhiteBIT у своєму Instagram-блозі.

Олексій Ковальов додає: «У дитинстві мій тренер — я йому дуже вдячний за це — завжди ставив нас грати зі старшими та іноді розбавляв ряди досвідченими гравцями. Ми стежили за ними та вчилися, а вони зі свого боку запам’ятовували нові «молодіжні» підходи. Це працювало й ми завжди приходили на зміну старшим поколінням».

Так само й зараз збірна України вирішила дати дорогу молодим і перспективним, що дуже добре позначається на грі — наші гравці щоразу демонструють видовищну та якісну гру.. Олексій Ковальов зазначає, що партнерство WhiteBIT зі Збірною України принесе не лише низку захопливих заходів для крипто- та спортспільноти, а й по-справжньому сприяє розвитку українського професійного футболу.

Олексій Ковальов — український фахівець у галузі блокчейн-технологій. У команді WhiteBIT з 2019 року — спершу на посаді технічного директора (СТО), з 2021 року — як віцепрезидент компанії.

Олексій Ковальов закінчив Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба за спеціальністю «Інженер, системний аналітик». Має понад 15 років досвіду у галузі ІТ, а також професійні досягнення на різних посадах, таких як DevOps Engineer, блокчейн-архітектор, лектор курсу з веброзробки, а також спікер курсу з криптограмотності від Мінцифри на плітформі “Дія.Цифрова освіта”. Раніше Олексій обіймав посаду провідного Full Stack-розробника, а також очолював ІТ-компанію.