Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
27 березня
Завантажити ще

Бій Усик-Ф’юрі ще не скасовано, промоутери боксерів продовжують переговори

Бій Усик-Ф’юрі ще не скасовано, промоутери боксерів продовжують переговори
Фото: Getty Images

Промоутер діючого чемпіона світу з боксу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі Френк Воррен заявив, що об’єднавчий бій з Олександром Усиком не скасовано, і закликав команду українського чемпіона повернутись за стіл переговорів. Про це він заявив у прямому ефірі радіошоу talkSPORT, гостем якого також став промоутер українця Олександр Красюк.

- Ні, я не підтверджую, що бій скасовано. Все, що я отримав від нього [представника Усика] офіційно, це електронний лист, у якому говорилося: «Панове, сподіваюся, у вас все гаразд. Я не збираюся вдаватися у подробиці, починати звинувачувати чи вказувати на когось пальцем, але ми б хотіли офіційно оголосити, що команда Усика виходить із подальших переговорів щодо бою 29 квітня"... Алекс, Егіс, будь ласка, поговоріть зі своїм хлопцем. Український воїне, давай битися 29-го, - звернувся Френк Воррен до Усика через його промоутера й менеджера..

Промоутер українського чемпіона сказав, що він спробує врятувати бій і поговорить з Усиком, "який більше не витримує і не хоче йти на компроміс".

Напередодні Красюк заявив, що Ф’юрі намагається уникнути поєдинку, вигадуючи "неприйнятні умови", і відмовився говорити, про які саме умови йдеться.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі планувався на 29 квітня на стадіоні "Вемблі" у Лондоні. WBA визначила крайній термін для підписання контракту на бій Усик – Ф’юрі до 1 квітня.

Усик раніше прийняв пропозицію від британського боксера щодо бою при умові розподілу гонорару 70 на 30 зі згодою, що британець одразу після їхнього поєдинку пожертвує один мільйон фунтів Україні. Але при цьому Ф’юрі пропонував Усику не включати до контракту пункт про обов’язковий реванш.