Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Норвезька біатлоністка, яка здобула в Пекіні п'ять медалей, оголосила про завершення кар'єри

Норвезька біатлоністка, яка здобула в Пекіні п'ять медалей, оголосила про завершення кар'єри
Фото: facebook.com/MarteOlsbuOfficial

Норвезька біатлоністка Марте Ольсбу-Рейселанн, яка на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні виборола п'ять медалей, оголосила про завершення кар'єри. Про це 14 березня повідомило норвезьке видання NRK.

- Це рішення було ухвалено не вчора. Я думала про це давно і відчуваю, що настав час. Це дуже сумно, але водночас здається дуже правильним. Я справді з нетерпінням чекаю на те, що може запропонувати життя, - сказала 32-річна спортсменка на пресконференції у вівторок, а пізніше опублікувала відповідну заяву у своєму інстаграмі.

Перегони Кубка світу в Холменколлені цього тижня стануть для неї останніми в кар'єрі. За словами Марте Ольсбу-Рейселанн, у неї не залишилося необхідної мотивації, але біатлон назавжди залишиться в її серці. Також вона з нетерпінням чекає на можливість жити нормальним життям і бути просто дружиною.

Марте Ольсбу-Рейселанн – триразова олімпійська чемпіонка, 13-разова чемпіонка світу. За загальною кількістю золотих медалей чемпіонатів світу посідає перше місце в історії серед жінок.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Marte Olsbu Røiseland (@marteolsburoiseland)

Новини по темі: біатлон Марті Олсби