Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Кріштіану Роналду підписав контракт із Аль-Насром

Кріштіану Роналду підписав контракт із Аль-Насром
Фото: instagram.com/p/Cmzn4-LMjt2/

Португальський нападник Кріштіану Роналду підписав контракт із клубом «Аль-Наср» із Саудівської Аравії. Як повідомляє Al Arabiya на своїй сторінці в Twitter, угода між клубом та гравцем розрахована на два роки.

Орієнтовна зарплата 37-річного португальця становитиме 75 мільйонів доларів на рік. В "Аль-Насрі" вже вітали свого новачка.

-Це більше, ніж історія у процесі становлення. Це підписання не лише надихне наш клуб на досягнення ще більших успіхів, а й надихне нашу лігу, нашу націю та майбутні покоління, хлопчиків та дівчаток, стати найкращою версією себе. Ласкаво просимо, Кріштіану у свій новий будинок, «Аль-Наср», – повідомляє Інстаграм-сторінка клубу та самого гравця.

В "Аль-Насрі" Кріштіану Роналду гратиме під 7 номером. Фотографії зіркового португальця з клубною футболкою в руках уже з'явилися у соцмережах.

У листопаді Кріштіану Роналду достроково розірвав контракт із «Манчестер Юнайтед» після скандального інтерв'ю журналісту Пірсу Моргану, де жорстко розкритикував керівництво клубу та клубну інфраструктуру, а також партнерів по команді.

Потім з'являлася інформація, що він тренується на базі своєї колишньої команди, мадриського «Реала».

Упродовж останнього місяця спортивні ЗМІ регулярно писали про те, що у португальці зацікавлені у саудівському «Аль-Насрі». Але водночас стверджувалося, що Роналду має намір обрати для продовження кар'єри європейську команду, щоб продовжити виступати у Лізі Чемпіонів.

instagram.com/p/Cmzn4-LMjt2/

instagram.com/p/Cmzn4-LMjt2/

Новини по темі: Роналду Футбол