Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Зірки футболу про Пеле: До нього 10 було просто цифрою

Зірки футболу про Пеле: До нього 10 було просто цифрою
Фото: Fabio Rodrigues Pozzebom/ABr/commons.wikimedia.org

Король футболу помер у віці 82 років після тривалої та виснажливої боротьби з онкологічним захворюванням. Прощання з великим футболістом відбудеться 2 січня на стадіоні "Віла Белміро", домашньому для клубу "Сантос", за який Пеле відіграв майже всю свою клубну кар'єру.

Зірки футбольного світу один за одним висловлюють свої слова співчуття про втрату Короля футболу.

Кріштіану Роналду

- Мої глибокі співчуття всієї Бразилії і особливо сім'ї пана Едсона Арантіса ду Насіменту. Простого «прощавай» з вічним Пеле ніколи не буде достатньо, щоб виразити біль, який нині відчуває весь футбольний світ. Натхнення для стільких мільйонів, сьогодні, назавжди. Кохання, яке він завжди виявляв до мене, було взаємним у кожний момент, коли ми ділилися один з одним, навіть на відстані. Він ніколи не буде забутий, і пам'ять про нього житиме вічно в кожному з нас, любителів футболу. Спочивай зі світом, король Пеле.

Роналдо

- Підтверджений. Самотній. Чудовий. Технік. Творчий. Ідеальний. Неперевершений. Куда Пеле приїхав, там і лишився. Ніколи не залишаючи вершини, він залишає нас сьогодні. Король футболу – один. Найбільший на всі часи. Світ у жалобі. Сум розлуки змішався з безмірною гордістю написаною історією. Який привілей прийти після тебе, мій друже. Твій талант — це школа, яку має пройти кожен гравець. Його спадщина виходить за межі. І так ти житимеш далі. Сьогодні і завжди ми будемо вшановувати тебе.

Роналдіньо

- Мої співчуття всій родині. Спочивай зі світом, Вічний Король.

Лео Мессі

- Підтверджений. Спочивай зі світом, Пеле.

Девід Бекхем

- То була його гарна гра. Дякую і спочивай зі світом, мій друже.

Кіліан Мбаппе

- Король футболу залишив нас, але його спадщина ніколи не буде забута.

Неймар

– До Пеле «10» було просто цифрою. Я десь читав цю фразу, в якийсь момент свого життя. Це речення прекрасне, але неповне. Я сказав би, що до Пеле футбол був просто спортом. Пеле все змінив. Він пішов, але його магія залишилася. Пеле вічний.

Вінісіус Жуніор

- Король, ваша величність, приклад. Пеле – це кохання, щедрість. Гравець, який змінив футбол, найбільший із усіх, пішов від нас. Завжди добрі та підбадьорливі слова на мою адресу. Я прочитав і зберіг усі повідомлення, які ви надіслали мені. Коли він підтримував мене в делікатний момент, або коли святкував мої досягнення.

І яка честь вшанувати вас на святкуванні мого першого голу на чемпіонаті світу. Гордість.

На щастя, я зміг сказати у житті, наскільки ви завжди будете моїм орієнтиром. Ваша спадщина ніколи не буде забута.

Андрій Шевченко

- Вашу спадщину завжди пам'ятатимуть. Співчуття всієї вашої родини.

Жозе Моуріньйо

- У 2005 році я отримав нагороду BBC прямо з рук Короля, і досі це один із найяскравіших моментів мого життя. Я був такий щасливий бачити його в Манчестері, де ми так мило побалакали і добре провели час, і ще більше на заході Hublot, де ми справді добре посміялися. Спочивай зі світом, королю Пеле. Мені дуже сумно.

Ікер Касільяс

- Одна з легенд цього виду спорту! Мої глибокі співчуття! Футбольний світ сумує за його втрату.

Роберто Карлос

- Світ футболу дякує вам за все, що ви для нас зробили, дякую, Король.

Давид Вілья

- Вічне захоплення. Спочивай зі світом, Пеле.

Рівалдо

- Я вдячний Богові за те, що Пеле – бразилець. Наш футбол відомий і шанований у всьому світі за все, що він зробив на полі, і це ніколи не буде забуто. Я пишаюся тим, що зіграв на двох чемпіонатах світу за номером 10, який він освятив. Король Пеле, ваша спадщина вічна. Нехай Бог благословить і втішить серця сім'ї. Спочивай зі світом, король Пеле.

Дідьє Дрогба

- Спочивай зі світом, Пеле. Дякую за всю любов до футболу, до людей. Ваша смиренність була заразною. Мої співчуття моїм бразильським братам та всім любителям спорту. Справжній Король футболу.

Поховають легендарного бразильця 2 січня 2023 року в місті Сантос, штат Сан-Паулу, на вертикальному цвинтарі Memorial Necropole Ecumenica.

Фото
Фото
30 Грудня 202211:25
Новини по темі: Футбол Втрати Пеле