Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Бріттні Грайнер почала тренуватися, але говорити про її повернення у спорт зарано

Бріттні Грайнер почала тренуватися, але говорити про її повернення у спорт зарано
Фото: REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Бріттні Грайнер вперше потренувалася після обміну та повернення до США. Про це повідомляє CNN. Наразі 32-річна американська баскетболістка проходить медичний огляд, але говорити про її повернення до професійного спорту ще зарано.

Як розповіла ESPN агент Грайнер Ліндсей Кагава Колас, спортсменка вийшла на баскетбольний майданчик у Техасі у футболці Title IX, шортах Phoenix Suns та чорних кросівках Chuck Taylor. Повернення Бріттні Грайнер до Жіночої національної баскетбольної асоціації під питанням. Сезон WNBA розпочинається вже 19 травня.

З'ясувалося, що у російській колонії Грайнер довелося підстригти дреди. Більшість жінок у виправній колонії шили форму, але олімпійська чемпіонка була надто високою, щоб сидіти за робочим столом, а її руки - надто довгими, щоб справлятися із шиттям. Баскетболістка носила тканину увесь день, розповіла її адвокат у РФ Марія Благоволіна.

У четвер Росія обміняла Бріттні Грайнер на Віктора Бута – росіянина, засудженого у США за торгівлю зброєю. У п'ятницю баскетболістку доставили для планового огляду в The Brooke Army Medical Center - медичний центр у місті Сан-Антоніо на півдні штату Техас.

Бріттні Грайнер виступала у Росії у міжсезоння WNBA. У лютому її затримали у Шереметьєво з гашишною олією, а в серпні засудили до дев'яти років ув'язнення за зберігання та контрабанду наркотиків.

Новини по темі: Баскетбол обмін Новини США