Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Власники "Манчестер Юнайтед" заявили про готовність продати клуб

Власники
Фото: manutd.com

Рада директорів "Манчестеру Юнайтед" розпочали процес "вивчення стратегічних альтернатив для прискорення зростання". Згідно із заявою на сайті клубу, серед стратегічних альтернатив розглядається частковий продаж чи інші форми угоди. 

Також планується оцінити «кілька ініціатив щодо модернізації клубу, включаючи реконструкцію Олд Трафоорд, покращення інфраструктури та розширення комерційної діяльності».

- Сила "Манчестер Юнайтед" заснована на ентузіазмі та лояльності нашої глобальної спільноти, яка налічує 1,1 мільярда вболівальників та фоловерів. Оскільки ми прагнемо розвивати клуб, правління санкціонувало ретельну оцінку стратегічних альтернатив. Ми оцінимо всі варіанти, щоб забезпечити краще обслуговування наших уболівальників та максимально ефективне управління "Манчестер Юнайтед", яке забезпечило б зростання сьогодні та в майбутньому. Протягом усього цього процесу ми будемо повністю зосереджені на тому, щоб служити інтересам наших фанатів, акціонерів та різних зацікавлених сторін, – наголошується у спільній заяві Аврама та Джоела Глейзерів.

Також повідомляється, що заява та початок процесу не гарантують, що якась угода насправді відбудеться.

Напередодні  «Манчестер Юнайтед» розірвала контракт з лідером національної збірної Португалії Кріштіану Роналду. Причиною розірвання контракту могло стати скандальне інтерв'ю португальця, під час якого Роналду заявив, що в клубі останніх 10 років не було розвитку і найближчими роками він не зможе ні на що претендувати. Молодих гравців команди Роналду звинуватив у тому, що вони нічого не прагнуть.  

Новини по темі: Футбол Манчестер