Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
17 квiтня
Завантажити ще

Левандовськи поїде на ЧС із капітанською пов'язкою Шевченка

Левандовськи поїде на ЧС із капітанською пов'язкою Шевченка
Фото: instagram.com/andriyshevchenko

Роберт Левандовскі поїде на чемпіонат світу з футболу з капітанською пов'язкою Андрія Шевченка. Колишній капітан української збірної передав її капітанові збірної Польщі на національному стадіоні у Варшаві, повідомило видання Fakt.

- Для мене честю носитиме цю капітанську пов'язку в квітах України на чемпіонаті світу, - також написав 34-річний нападник "Барселони" у своєму інстаграмі.

Шевченко написав, що передав пов'язку на подяку за підтримку України з боку Польщі.

- Коли я був капітаном збірної України, ця пов'язка означала для мене все: чи грав я у клубний футбол в Італії чи в Англії, вона завжди пов'язувала мене з Україною. Для мене капітанська пов'язка – це символ лідерства, сили та пристрасті до своєї країни. Я хочу передати цю пов'язку @_rl9, щоб подякувати йому за підтримку моєї країни та заклики до миру.

Роберт Левандовскі вже грав у пов'язці українських кольорів як під час клубних матчів, так і збірної Польщі. Левандовскі вважається одним із найкращих нападників у світі та найкращим польським бомбардиром в історії.

Чемпіонат світу з футболу 2022 року відбудеться у Катарі з 20 листопада до 18 грудня. Україна не змогла відібратись на турнір, 5 червня програвши збірній Уельсу. ФІФА усунула Росію від участі у відборі на ЧС через напад країни на Україну. Перший матч на ЧС Польща зіграє 22 листопада із Мексикою.

Фото: instagram.com/_rl9

Фото: instagram.com/_rl9