Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик повернувся до України: Рідненька, ми сумували

Усик повернувся до України: Рідненька, ми сумували
Фото: instagram.com/p/Ch12ZD-sNmG/?hl=uk

Чемпіон світу з боксу у суперважкій ваговій категорії за версіями WBO, WBA, IBF, IBO Олександр Усик повернувся до України після своєї перемоги над британцем Ентоні Джошуа. Про це спортсмен повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram.

Усик виклав дві фотографії на тлі дорожнього знака, що вказує на Луцьк та Хотячев. Найімовірніше, Олександр перебував у районі прикордонного населеного пункту Устилуг.

- Рідненька, ми сумували, - підписав цей пост Олександр Усик.

Чемпіон повернувся до України, де, швидше за все, через деякий час розпочне підготовку до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі проти британця Тайсона Ф'юрі.

Коли саме відбудеться їхній бій - наразі невідомо. Нещодавно у мережі з'явилася навіть попередня дата їхнього поєдинку – 17 грудня. Проте ця дата отримала спростування.

Але менеджер Усика Егіс Клімас висловився про ймовірний поєдинок Усик - Ф'юрі у коментарі You-Tube-каналу ESNEWS.

- Усик має перемогти Ф'юрі. Так само, як ми зробили це у бою з Джошуа. Ми хочемо влаштувати бій з Тайсоном Ф'юрі наприкінці цього чи на початку наступного року. Місце – Близький Схід, – заявив менеджер боксера.

Коментар Клімаса свідчить, що про деталі бою наразі нічого невідомо, але з високою ймовірністю поєдинок двох найкращих супертяжів сучасності все ж таки відбудеться, і побачимо ми його дуже скоро.

Олександр Усик 20 серпня в аравійській Джідді зумів провести перший захист своїх чемпіонських поясів, здолавши у реванші Ентоні Джошуа. Бій тривав 12 раундів, українець переміг рішенням суддів, перевершивши британця за кількістю набраних очок.