Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Джошуа після поразки у бій-реванші назвав Усика феноменальним талантом

Джошуа після поразки у бій-реванші назвав Усика феноменальним талантом
Фото: twitter.com/sportbible

Британець Етоні Джошуа, який зазнав поразки в бою-реванші з українцем Олександром Усиком, промовив після поєдинку емоційну промову. Повернувшись на ринг, він визнав суперника чемпіоном та попросив присутніх поаплодувати йому. Про це пише "24 канал".

- Мені шкода, що довелося б забрати пояси в Усика. Але це через пристрасть, яку я вклав у це. Цей хлопець побив мене зараз. Можливо, я міг би виступити краще, але це свідчить про рівень важкої роботи, яку я доклав, тому, будь ласка, поаплодуйте нашому чемпіону світу у важкій вазі, – сказав Джошуа.

У своїй промові британець назвав себе "новою породою важковаговиків" і погодився з тим, що Усік є феноменальним талантом.

– Я не 12-раундовий боєць. Подивіться на мене, я нова порода важковаговиків, Майк Тайсон, Сонні Лістон, Джек Демпсі, "ви не кидаєте комбінацій, як Роккі Марчіано". Я важковаговик, це важка робота. Усик – феноменальний талант, тричі "ура" на його честь, - сказав боксер.

Довгоочікуваний бій-реванш Усіка та Джошуа відбувся 20 серпня у Саудівській Аравії. Українець вдруге переміг британця, зберігши чемпіонські пояси за версіями IBF, WBA, WBO, IBO у суперважкій вазі. Також Усік став володарем вакантного поясу журналу The Ring.

Перший поєдинок Усіка та Джошуа пройшов у вересні 2021 року на лондонському стадіоні "Тоттенхем". Тоді після 12-раундного поєдинку судді одноголосно визнали переможцем українця.