Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик вийде на бій проти Джошуа за підтримки лідера українського крипторинку

Усик вийде на бій проти Джошуа за підтримки лідера українського крипторинку

Засновники української криптовалютної біржі QMALL Микола Удянський та Богдан Прилепа і чемпіон світу з боксу Олександр Усик уклали угоду про довгострокове співробітництво.

У своєму інстаграмі всесвітньо відомий боксер розповів, що став послом QMALL, оскільки саме цю біржу він вважає лідером криптовалютного ринку України.

- Криптовалюти у 2022 році — це сучасно, зручно та безпечно. Головне - обирати тих, з ким можна надійно крокувати разом. Я свій вибір зробив, - зазначив чемпіон

Українська криптовалютна біржа QMALL отримала ліцензію та акредитацію в країнах Євросоюзу: біржа офіційно зареєстрована як оператор обміну віртуальної валюти та депозитарного гаманця. На цей час на ній торгують понад 300 тисяч євротрейдерів.

Важливою подією в індустрії стало оголошення компанії QMALL про створення найбільшого в Європі лаунчпада (QPad), доступного для криптовалютних стартапів з різних країн. Проєкт з'явиться у колаборації із французьким аналогом Кремнієвої долини Sophia Antipolis. Крім того, користувачі біржі зможуть інвестувати в нові проєкти лише за допомогою біржового токена (QMALL), що дає додаткові стимули для його покупки та зберігання власниками.

- Для того, аби якомога більше іноземців дізналися про успішну фінансову інституцію, потрібно, аби про неї розповідала сильна і успішна людина. Саме таким, на нашу думку, є наш чемпіон, наш герой боксер Олександр Усик. Наша з ним співпраця розпочалася у день підписання контракту, 13 серпня, і розрахована на довгострокову перспективу, - розповіли засновники біржі Микола Удянський та Богдан Прилепа.

У свою чергу сам Усик вважає, що попит на українське має бути передусім у своїй рідній державі, тож до операцій з криптовалютою, які стануть основою фінансів майбутнього, треба залучати якомога більше українців:


- Коли є спільна мета і спільний погляд, це створює можливість робити щось глобальне. Саме тому я вирішив стати послом QMALL — лідера серед криптовалютних бірж України, яка працює заради розвитку країни. Бо дуже важливо, аби кожен українець мав доступ до сучасних технологій, які роблять життя якіснішим.  

Промоутер боксера Олександр Красюк переконаний, що меседж Усика почують всі, кому не байдужа доля України.

- Ви могли бачити Усика на його нещодавніх відео. Він виглядає як кіборг. Останні місяці він пройшов через пекло, але це його не зламало, а зробило лише сильніше. Я ніколи не бачив його таким націленим на успіх. Олександр ухвалив рішення у такий складний час вийти на бій. Він отримав велику підтримку наших військових. Усі у світі мають знати, що Україна є країною вільних, відкритих, сильних і натхненних людей. Наш чемпіон через бокс доносить це повідомлення світові, - зазначив промоутер Олександра Усика Олександр Красюк.

- Ми усі робимо свою справу. Але є те, що об'єднує, — країна, яка у нас одна, у нашому серці, - підсумував Олександр Усик.

 

Нагадаємо, 20 серпня у Джідді (Саудівська Аравія) відбудеться матч-реванш українця Олександра Усика, який володіє титулами WBA Super, IBF, WBO та IBO у надважкій вазі, з ексчемпіоном світу англійцем Ентоні Джошуа. Їхній перший бій відбувся у вересні 2021 року в Лондоні. Тоді Усик здобув історичну перемогу і став першим українцем - володарем чотирьох чемпіонських поясів у важкій вазі.