Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Ломаченко прилетів до США, щоб відновити кар'єру

Ломаченко прилетів до США, щоб відновити кар'єру

Український боксер Василь Ломаченко прибув до США, щоб відновити кар'єру, припинену через повноцінне військове вторгнення РФ до України. Він також заявив, що «щодня молиться за Україну та її народ».

- Зупиніть війну! Я повернувся в Україну, коли все почалося — йшов другий день війни. Життя змінилося, побачене повністю змінює твій світогляд. Нині все інакше. Ніхто не знає, що сталося цього дня. Все дуже погано. Не лише для України, а й для всього світу, – розповів Ломаченко.

Щодо повернення до боксу екс-чемпіон пояснив, що «підготувався до цього моменту».

- Мені потрібний цей виклик. Мені потрібний бій за звання абсолютного чемпіона світу, - додав Ломаченко.

За даними інсайдера Майка Копінджера, найближчим суперником українця буде боксер другої напівлегкої ваги Джемейн Ортіс (16-0-1, 8 КО). За даними джерела, боксери домовилися про бій у легкій вазі, який заплановано на кінець жовтня. Українець Ломаченко також претендує на бій із переможцем реваншу між Хейні та Камбососом, який відбудеться 15 жовтня.

Свій останній бій Ломаченко провів у грудні минулого року, перемігши одноголосним рішенням суддів Річарда Коммі. У березні цього року боксер  відмовився від бою з Джорджем Камбососом-молодшим.

Новини по темі: Василь Ломаченко Бокс