Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
23 квiтня
Завантажити ще

В УПЛ розповіли деталі пропозиції Setanta Sports

В УПЛ розповіли деталі пропозиції Setanta Sports
Фото: https://upl.ua/ua/news/view/6318

В УПЛ розповіли про деталі пропозиції, яку їм робили Setanta Sports. Згідно з озвученими даними, 3 сезони УПЛ (2022/23, 2023/24, 2024/25) мають коштувати 16,2 мільйона доларів. Включаючи витрати на продакшн (виготовлення сигналу).

Остаточна вартість сигналу з огляду на логістичні питання, пов'язані з війною в Україні, поки що вирішуються. Ведеться переговорний процес із підрядниками. У цю пропозицію закладено й права на реалізацію міжнародних прав на трансляцію поєдинків УПЛ.

- У пропозиції закладено кошти, які Setanta Sports гарантовано виплатить клубам за реалізацію міжнародних медіаправ, а у разі підвищеного попиту від міжнародних партнерів та додаткових продажів медіаправ за кордон усі отримані кошти будуть направлені до УПЛ та розподілені між клубами-учасниками єдиного пула, - йдеться у заяві УПЛ.

Які умови трансляції матчів?

Трансляція матчів чемпіонату України має вестись на трьох майданчиках ОТТ-платформи Setanta Sports. У такому разі підписники матимуть доступ до всіх матчів у прямому ефірі та розширених хайлайтів усіх матчів чемпіонату.

Вартість повного пакету, який покаже всі матчі УПЛ, становить 109 гривень на місяць, і до неї входитимуть ще й матчі АПЛ, Бундес Ліги, НХЛ, "Формули-1" та інших спортивних топ-ліг.

На лінійних каналах Setanta Sports у глядача буде можливість дивитися щонайменше 4 матчі у прямому ефірі та 8 матчів туру в записі. Плюс у тому, що лінійні канали Setanta Sports є у програмній сітці ОТТ-платформи чи провайдера. Це давало б змогу дивитися матчі УПЛ безкоштовно.

На YouTube каналі Setanta Sports підписникам безкоштовно були б доступні 1-2 матчі туру та ексклюзивні хайлайти поєдинків УПЛ.

Бонусом у вигляді популяризації УПЛ у всьому світі мало стати включення матчів УПЛ в ефірну сітку в 15 країнах світу, де вже працює Setanta Sports (за винятком Білорусі). А в РФ Setanta Sports не працювала і не працює.