Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Роналду хоче піти, але "Манчестер Юнайтед" - проти

Роналду хоче піти, але
Фото: https://www.facebook.com/manchesterunited/photos/10159414878077746

Головною мильною оперою літнього трансферного вікна в європейському футболі є ситуація, що склалася навколо португальця Кріштіану Роналду. Гравець має намір залишити цього літа "Манчестер Юнайтед" через те, що той не зумів за підсумками минулого сезону пробитися до Ліги чемпіонів.

Для Роналду життєво важливо не пропускати матчі Ліги чемпіонів, оскільки він веде постійну боротьбу за безліч рекордів, головний з яких – "кількість забитих м'ячів". І випадання з ЛЧ на цілий рік для 37-річного португальця є великою втратою й може відіграти ключову роль у становленні його індивідуальних рекордів. Йому важливо не пропускати ігри, щоб забивати голи.

Не так давно португалець проводив зустріч із керівництвом "Манчестер Юнайтед" і навіть колишнім тренером клубу Алексом Фергюсоном, який свого часу зіграв ключову роль у становленні Роналду. Кріштіану наполягає на тому, щоб клуб відпустив його. За повідомленнями британської преси, португалець був помічений у вівторок у Керрінгтоні разом із агентом Жорже Мендешем, перед тим як переговорити про подальші плани з тренером "манчестерців" Еріком Тен Хагом.

Роналду цього літа пропустив увесь передсезонний тур команди по Таїланду та Австралії, пославшись на сімейні причини. "Манчестер" зіграв 4 матчі без його участі. Під керівництвом нового тренера 5-разовий володар Золотого м'яча поки що не зіграв жодної хвилини. Проте Тен Хаг наполягає на тому, що португалець дуже потрібен команді у майбутньому сезоні.

«Ми плануємо Кріштіану Роналду на цей сезон, от і все, і я з нетерпінням чекаю на початок роботи з ним. Я читав, але те, що я кажу, - Кріштіану не продається», - заявляв під час турне Тен Хаг.

Тим часом в іспанській пресі багато чуток про те, що Кріштіану Роналду націлений приєднатися до головних конкурентів своєї колишньої команди – "Атлетіко" Мадрид. Масла у вогонь підлив президент Ла Ліги Хав'єр Тебас.

«Я хотів би знову побачити Кріштіану Роналду у Ла Лізі. Я не знаю, чи це можливо для "Атлетіко" Мадрид. Деякі гравці мали б піти, якби вони захотіли (підписати його) гравця такого рівня, ви маєте звільнити місце (у фінансовому відношенні)», - заявив Хав'єр Тебас.

"Манчестер Юнайтед" тим часом непохитний і намагається зберегти зіркового гравця. У Роналду залишається ще один рік за контрактом, за яким він заробляє 360 тисяч стерлінгів на тиждень.