Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Гвардіола про прощання із Зінченком: Ми пообідали і сказали один одному "пока"

Гвардіола про прощання із Зінченком: Ми пообідали і сказали один одному
Фото: instagram.com/zinchenko_96/

Один із лідерів національної збірної України з футболу Олександр Зінченко цього літа поміняє клубну прописку. Гравець стане новачком лондонського "Арсеналу".

Перехід Олександра Зінченка та ще двох ключових гравців до інших клубів підтвердив сам тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола.

«Зінченко, як і Габрієл та Рахім, - вплив цих трьох футболістів був дуже великим. Це неймовірні люди та виняткові футболісти, але вони йдуть. "Челсі" та "Арсенал" – неймовірні клуби, і я радітиму успіху, який вони матимуть там», - заявив Гвардіола.

Цього літа «Манчестер Сіті» буквально таки влаштував розпродаж, відпустивши до «Челсі» гравця збірної Англії та зірку клубу Рахіма Стерлінга та бразильця Габріеля Жезуса, який мав великий вплив на гру команди. Останній, як і наш Зінченко, стане новачком «Арсеналу».

«Було приємно попрощатися з Олександром, ми зуміли це зробити належним чином. Цього не вдалося зробити з Габріелем та Рахімом, але з Олександром ми пообідали та сказали один одному «пока»», - додав іспанець.

Цього року Олександр Зінченко був одним із основних футболістів «Манчестер Сіті». Він провів 28 матчів, відзначившись п'ятьма результативними передачами.

За свою кар'єру в "Манчестері" українець чотири рази ставав чемпіоном Англії, один раз - володарем Кубка Англії, чотири рази виграв Кубок футбольної ліги, один раз - Суперкубок Англії. І ще один раз побував у фіналі Ліги чемпіонів.

Попередня вартість трансферу Зінченка до «Арсеналу» становить 30 мільйонів фунтів стерглінгів, плюс ще 2 мільйони "Сіті" може отримати у вигляді бонусів.