Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
19 квiтня
Завантажити ще

У США чоловік у 52 роки дебютував у професійному боксі та переміг у першому ж бою

У США чоловік у 52 роки дебютував у професійному боксі та переміг у першому ж бою
Фото: facebook.com/paul.iannuzzi.5

В історії світового боксу днями з'явилися одразу два нові рекорди. Поставив їх 52-річний боєць із США Пол Януцці, ставши найстаршим дебютантом в історії професійного боксу. У своєму дебюті він переміг 35-річного суперника.

Історичний поєдинок відбувся в американському містечку Вустер. 52-річний Януцці вийшов у ринг проти бразильського боксера Лучинея Сантоса. Назвати Лучинея успішним бійцем складно, у хлопця 4 бої на професійному рингу, й усі програні. Тоді як Януцці ставав чемпіоном світу серед аматорів категорії "майстерс".

Поєдинок тривав недовго. Вже у першому раунді американський рекордсмен здобув швидку перемогу, відправивши суперника у нокаут і тим самим завдавши йому п'ятої поразки у професійній кар'єрі. Щоправда, одразу після дебюту Януцці засмутив публіку тим, що на цьому його професійна кар'єра і добігає кінця.

«Одного бою для мене достатньо. Моя дружина абсолютно точно не дозволить мені битися знову», - сказав після бою Пол Януцці.

52-річний боксер назвав поєдинок веселим. А своєму супернику Сантосу він віддав належне, зазначивши, що збирався знести йому голову в цьому бою. А допомогли в цьому Полу його навички та досвід.

Пол Януцці побив одразу два рекорди свого співвітчизника Дьюї Бозелли, який провів перший бій у професіоналах теж у 52 роки. Бозелла поставив тоді рекорд, вийшовши з в'язниці після 26-річної відсидки за вбивство. Але тим не менш Януцці все одно виявився старшим на момент бою. І не тільки дебютував, але, як і Бозелла, зумів здобути перемогу в такому поважному для цього спорту віці. Чим і закріпив за собою одразу два рекорди професійного боксу.

Новини по темі: рекорди Бокс