Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
26 квiтня
Завантажити ще

Перша ракетка України після зняття у Будапешті через проблеми з рукою пропустить і турнір у Гамбурзі

Перша ракетка України після зняття у Будапешті через проблеми з рукою пропустить і турнір у Гамбурзі
Фото: instagram.com/angie_kalinina

Калініна ухвалила рішення відмовитися від участі на ґрунтовому турнірі в Гамбурзі після зняття під час матчу першого кола на турнірі WTA 250 у Будапешті. Наша спортсменка під час поєдинку проти чешки Катерини Синякової за рахунку 3:6 відмовилася від продовження зустрічі через проблеми із правим зап'ястям.

Відмова продовжувати зустріч спричинила технічну поразку. Через це Синякова пройшла до наступного раунду, де зустрінеться з Елізабеттою Коччаретто з Італії. А українка достроково завершила свої виступи у Будапешті, де, до речі, рік тому дійшла до фіналу!

Через зняття з турніру в Будапешті та пропуск змагань у Гамбурзі Калініна істотно втрачає позиції в рейтингу. В результаті чого на певний час опуститься в рейтингах нижче і буде нижчою, ніж Еліна Світоліна, яка перебуває у декретній відпустці. Таким чином, на якийсь час першою ракеткою України серед жінок знову стане одеситка Світоліна.

Але без представництва України турнір у Гамбурзі не залишиться. Візьмуть участь у турнірі Леся Цуренко та Катерина Байндл. Цим двом тенісисткам вдалося пройти і до другого кола в Будапешті.

На початку липня на найпрестижнішому турнірі Вімблдон-2022 отримала травму інша українська тенісистка - Марта Костюк. Спортсменка зазнала серйозної травми і тепер намагається уникнути операції.

Новини по темі: теніс травма