Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Українки здобули "золото" на чемпіонаті Європи з артистичного плавання

Українки здобули
Фото: facebook.com/minmolodsport/

Українські плавчихи Дар'я Мошинська та Анастасія Шмоніна принесли Україні ще дві золоті медалі, здобуті на чемпіонаті Європи з артистичного плавання. Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту.

– У технічному дуеті наші «русалочки» набрали у підсумку 88.0032, обійшовши представниць Іспанії та Італії. Не минуло й тижня, як спортсменки здобули три золоті медалі на двох на світовій першості з водних видів спорту у Будапешті. У складі команди України Дар'я Мошинська та Анастасія Шмоніна стали чемпіонками світу у хайлайті, а Дар'я Мошинська також у довільній комбінації, - зазначено у повідомленні.

Як зазначили у Мінспорту, 14-річна Дар'я Мошинська стала наймолодшою медалісткою за всю історію виступів України на подібних світових першостях.

- На юнацькому чемпіонаті Європи в іспанському Аліканті українські синхроністки виступають також у довільному дуеті та соло, тож чекаємо на продовження медальної серії!, - наголосили у відомстві.

Чемпіонат Європи з водних видів спорту проходить у Будапешті. це не перше "золото" здобуте українськими спортсменами. До цього збірна України з артистичного плавання виграла дві золоті медалі.