Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Усик про майбутній реванш проти Джошуа: Цей бій для всієї моєї країни

Усик про майбутній реванш проти Джошуа: Цей бій для всієї моєї країни
Фото: facebook.com/Alexanderusyk/

Український боксер Олександр Усік висловив свою громадянську позицію напередодні бій-реваншу із британцем Ентоні Джошуа. Він заявив, що довгоочікуваний поєдинок проходитиме для всієї України. Про це пише " Sky Sports ".

- Цей бій для всієї моєї країни, для кожної людини, яка її захищає, для тих, хто вже, на жаль, помер, захищаючи її. Я щодня в молитві. Дякую Богу, що я прокинувся. Молюся за свою країну. Це дуже важко, коли ти розумієш, що там відбувається, – заявив боксер.

Як зазначив Усік, реванш проти Джошуа стане історичним для українського боксу. Спортсмен зараз багато працює у тренувальному таборі, але своїми планами ділитися він відмовився.

– Багато людей надсилають мені повідомлення – мої друзі, які воюють, просто звичайні люди. Вони підтримують мене та надихають мене тим, що кажуть: "Саша, ми за тебе, ми віримо в тебе, порадуй нас своєю перемогою". Хочеш розсмішити бога – розкажи йому про свої плани. Я дуже багато працюю у тренувальному таборі. 20 серпня ви побачите нову історію українського боксу, – зазначив він.

Перший поєдинок українського та британського боксерів пройшов у вересні 2021 року у Лондоні. Усік переміг одноголосним рішенням суддів. Бій-реванш Усіка та Джошуа пройде 20 серпня у Саудівській Аравії. Офіційну угоду про поєдинок боксери вже підписали. Британець та українець боротимуться одразу за 3 чемпіонські пояси – WBA, WBO та IBF.