Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Україна взяла "друге золото" на чемпіонаті світу з водних видів спорту

Україна взяла
Фото: facebook.com/olympicua/

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, що проходить у Будапешті, збірна України з артистичного плавання виграла ще одну "золоту" медаль. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету.

- Золота точка українських русалочок у Будапешті! Яскраву перемогу святкувала команда України у заключному вигляді програми змагань з артистичного плавання на чемпіонаті світу з водних видів спорту, який триває у столиці Угорщини. Срібних медалісток італійок ми випередили понад 2,5 бали!, - вказано в повідомленні.

Як зазначили у НОК України, незважаючи на постолімпійські зміни у складі, українські спортсменки зуміли захистити звання чемпіонок світу у хайлайті – дисципліні, в якій Україні також не було рівних у Кваджу-2019!

- Отже, наші русалочки завершують світову першість із сімома нагородами, дві з яких золоті! Зазначимо, що вперше в історії української збірної з артистичного плавання вдалося здобути одразу дві медалі найвищої гідності на одному чемпіонаті світу, - наголосили у комітеті.

До складу збірної України з артистичного плавання увійшли 10 українських спортсменок: Владислава Алексєєва, Марина Алексєєва, Алеся Дерев'янченко, Вероніка Гришко, Марта Федіна, Софія Мацієвська, Дар'я Мошинська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Шмоніна та Валерія Тищенко.