Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
10 травня
Завантажити ще

Реванш Усіка та Джошуа пройде 20 серпня у Саудівській Аравії

Реванш Усіка та Джошуа пройде 20 серпня у Саудівській Аравії
Фото: facebook.com/MatchroomBoxing

Реванш Олександра Усіка та Ентоні Джошуа відбудеться 20 серпня у Саудівській Аравії. Про це повідомила промоутерська компанія українського боксера USYK-17 PROMOTIONS.

– Це офіційно! Реванш Усіка та Джошуа відбудеться 20 серпня у Джідді, Саудівська Аравія. Бій називатиметься «Лють на Червоному морі», - йдеться в Інстаграмі компанії.

Директор промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк заявив у своєму акаунті, що бій буде набагато масштабнішим і видовищнішим за перший.

- Це нова історія у процесі становлення. Бути частиною цього – величезна честь. Наша країна зараз виборює свою спадщину. Наша місія полягає в тому, щоб розширити цю спадщину. За допомогою Господа ми досягнемо цього, – написав він.

Олександр Усік захищатиме титул Чемпіона світу за версіями IBF, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі. Вусик вперше у кар'єрі боротиметься на Близькому Сході. До цього він проводив бої в Україні, Німеччині, Польщі, США, Латвії, Росії та Великобританії. Ентоні Джошуа бився в ОАЕ.

Перший поєдинок українського та британського боксерів пройшов у вересні 2021 року у Лондоні. Усік переміг одноголосним рішенням суддів. Новий бій був під питанням, оскільки на початку повномасштабного нападу Росії на Україну Олександр Усік вступив у територіальну оборону Києва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alexander A. Krassyuk (@alex.krassyuk)

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Matchroom Boxing (@matchroomboxing)