Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
10 травня
Завантажити ще

Батько Конора Макгрегора нахамив Зеленському, заступившись за сина

Батько Конора Макгрегора нахамив Зеленському, заступившись за сина
Фото: instagram.com/thenotoriousmma

Тоні Макгрегор, батько ірландського бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора, по-хамськи висловився на адресу президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє видання Sunday World.

Батько Макгрегора був обурений висловлюваннями президента України та відповів йому у сторіс Інстаграм.

- Зеленський, дерся у своїй війні і тримай ім'я мого сина подалі від свого рота, - написав Макгрегор-старший, фотографію Зеленського, Путіна, президента Франції Еммануеля Макрона та канцлера Німеччини Ангели Меркель під час зустрічі «нормандської четвірки» у грудні 2019 року.

Батько спортсмена явно дивився церемонію "Оскара" цього року: його відповідь відсилає до скандалу, в який потрапив Вілл Сміт, вдаривши ведучого церемонії Кріса Рока, який невдало пожартував про дружину зірки. Після інциденту Сміт порадив Року "тримати ім'я дружини подалі від свого гребаного рота".

Тоні також поділився серією фотографій, на яких Путін зображений із такими відомими особистостями, як Боно та президент США Джо Байден. І той, і інший удостоїлися похвал та подяк Зеленського за підтримку України у війні з Росією.

Водночас, у ході нещодавньої зустрічі з високопоставленими ірландськими політиками у Києві Зеленський сказав, що колись був шанувальником Макгрегора, але змінив свою думку після спільного фото бійця UFC із президентом Росії Володимиром Путіним.

Фото: Тоні МакГрегор/Instagram

Фото: Тоні МакГрегор/Instagram

Спільне фото Макгрегора із Путіним було зроблено під час фіналу Чемпіонату світу-2018, який приймала Росія. Ірландець підписав знімок так: "Ця людина - один із найбільших лідерів нашого часу, і для мене було честю бути присутнім разом з ним на такій визначній події".