Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Володар "Золотої бутси" оголосив про розрив із "Баварією"

Володар

Форвард збірної Польщі та мюнхенської "Баварії" Роберт Левандовські оголосив, що розриває стосунки з німецьким клубом. Щоправда, юридичні формальності не улагоджені – але найкращий бомбардир Бундесліги сподівається, що у Мюнхені з ним попрощаються полюбовно. Слова гравця наводить 30 травня Sport.pl.

- Сподіваюся, того, що я скажу зараз, достатньо. Що більше запитань не потрібно. На сьогоднішній день я точно знаю, що мою історію з «Баварією» закінчено. Після останніх місяців я не можу собі уявити подальшу співпрацю, - зізнався Левандовські.

Перехід буде добрим рішенням для обох сторін, вважає 33-річний бомбардир.

– І я вірю, що «Баварія» не зупинить мене лише для того, щоб це зробити, – сказав поляк.

Контракт нападника з «Баварією» спливає у червні 2023 року. Раніше повідомлялося, що 33-річний Левандовські домовився з "Барселоною" про контракт на 3 роки. Агент гравця заявив, що справа не у грошах – просто у німецькому клубі перестали поважати Левандовські. Поляк не виносить сміття з хати.

Чемпіонат Бундесліги Роберт закінчив у статусі найкращого бомбардира, забивши 35 голів у 34 матчах. Також він виграв "Золоту бутсу" за підсумками європейського сезону. На думку багатьох експертів, УЄФА "вкрала" у Левандовські "Золотий м'яч", відмовившись від присудження нагороди минулого року, а форвард "Баварії" саме провів феноменальний сезон. 2022-го поляк теж був серед головних претендентів, але "Золотий м'яч" отримав Мессі. Сам Лео теж вважає, що трофей мав дістатись поляку.