Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
Завантажити ще

Фанати "Ліверпуля" підтримали Роналду після смерті сина – хоч він і виступає за головного суперника

Фанати
Фото: instagram.com/manchesterunited

Уболівальники "Ліверпуля" під час матчу 30-го туру АПЛ проти Манчестер Юнайтед вшанували пам'ять померлого новонародженого сина Кріштіану Роналду та влаштували потужний та зворушливий перформанс на підтримку португальського футболіста. Про це 19 квітня повідомляє Sky Sports.

Після сумної звістки про смерть сина Роналду вболівальники "Ліверпуля" у соцмережах закликали всіх, хто прийде на стадіон, вшанувати пам'ять померлого сина португальця оплесками.

Перформанс на підтримку Роналду та його сім'ї пройшов на сьомій хвилині, оскільки саме під сьомим номером виступає португальський гравець. Сам Кріштіану через сімейну трагедію матч пропускав - про це було відомо заздалегідь, але в Ліверпулі все одно хотіли висловити підтримку гравцеві.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sky Sports (@skysports)

Незважаючи на те, що Кріштіану не був присутній на матчі, фанати "Ліверпуля" стоячи аплодували Кріштіану протягом хвилини. Весь "Енфілд" заспівав для Роналду You'll never walk alone (не обізнаній у традиціях АПЛ людині буде складно пояснити, наскільки це круто), при цьому вболівальники підняли вгору футболку з його прізвищем.

Суперництво між «Ліверпулем» та «Манчестер Юнайтед», відоме як Північно-Західне дербі – одне з найзначніших футбольних протистоянь у британському футболі. Гравці та вболівальники часто розглядають це дербі як найважливіше для обох клубів, воно вважається важливішим за "міських" дербі "Ліверпуль" - "Евертон" і "МЮ" - "МанСіті".

У жовтні минулого року Кріштіану Роналду повідомив, що він та його дівчина Джорджина Родрігес чекають на двійнят. Під час пологів дівчинка вижила, а хлопчик помер. Пара повідомила про це 18 квітня.