Array ( [0] => 2829 [1] => 2836 [2] => 2850 [3] => 2860 [4] => 2871 [5] => 2883 [6] => 2890 [7] => 2898 [8] => 2921 ) 1
0
10 травня
Завантажити ще

Тренер Юрій Вернідуб пішов служити у ЗСУ і назвав російських окупантів "біомасою баранів та ослів"

Тренер Юрій Вернідуб пішов служити у ЗСУ і назвав російських окупантів
Фото: Шахтар Солігорськ

Головний тренер молдавського "Шерифа" Юрій Вернідуб, який після повномасштабного вторгнення російських військ повернувся до України і вступив до лав ЗСУ, розповів про свої бойові завдання. Вернидуб захищає рідну країну від окупантів у складі розрахунку артилеристів.

- Що я роблю? Як сказати, все, що потрібно... Підвезти, підготувати і все інше. Дуже важка праця, повір мені. З ранку до вечора це робимо. Наше завдання привезти хлопцям все готове для того, щоб вони "подарунки" слали нашим ворогам. Я ніколи не думав, що я скільки вмію.

Щоб хтось сказав перед війною (що буде війна – прим.авт), я б подумав, що це хвора людина, що цього ніколи не буде. Але життя так сталося. Навіть немає слів сказати, як я почуваюся в душі. Я ніколи не думав серйозно, що таке буде, - сказав Вернідуб в інтерв'ю YouTube-каналу Pressing.

Юрій Вернидуб (праворуч) на службі. Фото: twitter.comVZverov

Юрій Вернидуб (праворуч) на службі. Фото: twitter.comVZverov

Також український тренер дав справедливу оцінку російським військовим та їх численним злочинам на українській землі.

- Значить, бачиш, я, мабуть, дуже добре думав про цих людей. Я навіть не можу сказати, що це люди. Це - біологічна маса баранів та ослів. Вони або курять щось серйозне, або сприймають дуже серйозне. Ти їх слухаєш, дивишся, і не можеш зрозуміти чи вони справді хворі люди, чи зомбовані. Не люди, а ця маса. Тваринами я не можу їх назвати, тому що тварина має серце і душу, а у них немає ні серця, ні душі, - зазначив Вернідуб.